Laster... Vennligst vent...

Kategorier

Om oss

Partygrossisten AS er importør og engrosforhandler av festartikler og kostymer, og dekker de fleste anledninger.

Vi er stolte av å blant annet inneha de norske agenturene til amerikanske Unique, britiske Creativ Party/Converting, og belgiske Espa/Stage Effects. Disse er av de største internasjonale leverandørene når det gjelder party sortiment, kakepynt og profesjonelt festutstyr på markedet i dag. Vi er også godkjente distributører for Procos og har et stort utvalg av lisensprodukter tilgjengelig for våre kunder. Videre lagerfører vi et bredt utvalg fra leverandører som Folat, Big Mouth og Party Deco.

Partyartiklene våre har høy kvalitet og konkuransedyktige priser.

Priser på nettsiden er tilgjengelige for godkjente forhandlere

Vi kan tilby:

  • Bistand ved valg av sortiment
  • Butikkbefaring og planogramhjelp for å optimalisere promotering av festprodukter i butikk
  • Kundebrev med inspirasjon ift. sesong, vareutvalg, produktsammensetting og utstilling
  • Vi kan brukes av alle - både store og små - det være seg nettbutikker, detaljbutikker, ballongdekoratører eller partyfiksere

Du trenger et eget organisasjonsnummer og et relevant bedriftsprospekt for å opprette en konto hos oss. Da får du tilgang på vårt store utvalg av festutstyr og partyeffekter, med gode betingelser. 

I mer enn femten år har vi hatt gleden av å være grossist for flere av de mest solide og velassorterte fest / party kolleksjonene i Europa. Tidligere som Ide Gulliksen AS, fra januar 2016 som Partygrossisten AS.

Bedriften holder til sentralt på østlandet med lager og salgskontor plassert i Skien.

Vi gleder oss til å høre fra deg!